Studio DH Architecture | Rolling Hills Country Club

Rolling Hills Country Club

Studio DH Architecture, working with Mason Architecture and Design, designed the new Club House Building and Pool Pavilion/Cart Barn facility. The structures have been designed to blend into the environment of the surrounding Mesas. Using earthen colors and native materials, the architecture is reminiscent of a mountain lodge, without over-emphasis on heavy timber construction. Members can enjoy fine dining in the vaulted Mixed Grill with spectacular views to the rolling golf course and rugged mesa. Special events are accommodated in the landmark Octagon Tower. Outdoor terraces allow members to review their score cards over cocktails, or relish a fine diner with family and friends, immersed in the spender of the spectacular Rocky Mountain foothills. Stone, re-sawn timbers, open framed ceilings, intricate tile work, monumental central fireplace, and special boardroom detailing add to the charm and character of this landmark country club. Owner: Rolling Hills Country Club Size: 47,000 SF