Studio DH Architecture | Green Mountain Recreation Center

Green Mountain Recreation Center

The Green Mountain Recreation Center was an extremely popular facility in Lakewood, with visitation and programming exceeding the ability of the existing building to accommodate the recreational activities requested and attended by the public.

The existing facility lacked a lobby and waiting area. The addition and remodel created both, as well as a classroom area, all taking advantage of wonderful views of downtown Denver. The project also included new locker rooms that replaced their old, cramped facilities that were not ADA compliant. The old locker room area was replaced with a cardiovascular and weight machine room, freeing up more space for recreational opportunities in the center of the building.

Owner: City of Lakewood
Size: 6,000 SF (Addition), 10,300 SF (Remodel)